Thuis

Anhui Province Qianshan Yida Brush Products Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Klantenoverzichten
Er waren geen vertragingen bij de productie en na kwaliteitscontrole van de producten die in de V.S. werd gedaan waren de resultaten zeer tevredenstellend en dit verhoogde het vertrouwen in deze leverancier. Absoluut zal de samenwerking tussen ons verdergaan

—— Florijn Sarpe, Roemenië

Het product was goed en de prijs was goed. Goede Leverancier!

—— m karlsen, Canada

Werk en de werken goed samen om dingen gedaan te krijgen.

—— larry tan, Filippijnen

Goede leverancier. Gemakkelijk communiceer en volg op.

—— Atipong Chookruwong, Thailand

De steekproef van de schoonmakende borstel was uitstekend. Zij hebben ons een goede kwaliteit verzekerd en dat is wat wij hebben ontvangen. Leverancier met ons zeer goed wordt gecoördineerd die.

—— Klip Garcia, Filippijnen

Het product is precies zoals beschreven en perfect voor onze vereisten

—— Emma, Singapore

De goede dienst!

—— SATAPORN PANSAK, Thailand

De producten kwamen goed verpakt aan en de orde werd volledig voldaan aan de vereisten, was alles fijn.

—— BestTwoBuy. , Nederland

Profiel QC

In het algemeen als de problemen van de borstelkwaliteit, basis is dat de borstel significante kwaliteitsproblemen (zoals gebroken draad, haarverwijdering, enz.), maar naast de kwaliteit van het onderscheid van de borsteldraad, geeft maar ook op de verwerkingstechnologie moet worden geanalyseerd, worden de gemeenschappelijke voorbeelden geanalyseerd als volgt:

 

1, de dichtheid van de Borstelzijde is klein. Één of andere borstelfabriek om de kosten van zijde, de wortel van de borstelborstel per gatenaantal met de zeldzame, of dichtheid van het borstelgat te besparen is niet goed, is resulteren in totaal het haarbedrag van de borstelrol zeldzaam, borstelhaar is de zachte en zwakke, het malen macht laag, de gebruikers zo, verhogen tegendruk of geen snelheid kennen om de macht te verbeteren, zodat het de overbelastingswerk van de borstelzijde, het zeer verminderde leven.

 

2, het haar die van de Borstelzijde helling planten. Moet de u-vormige het metaalstrook van het drukhaar, bijzondere aandacht aan betalen of de draad vlot is, als er een dwarshelling is, van de de verrichtings omgekeerde borstel van de borstelrol de draadweerstand, gemakkelijk om draad te breken, zodat het leven van de borstelrol.

 

3, Borstel van (onderbrekings) haar. Industriële borstel zijn er twee belangrijke scènes: enige straal weg, gedeeltelijk van (gebroken) haar. De enige bundelontharing is de slechte stevigheid van wol het planten, die hoofdzakelijk verwant met de grootte van boorgat is, de grootte van wol plantend plak, de diepte en het aantal underhairs. In feite, is een deel van de ontharing hoofdzakelijk gebroken haar, hoofdzakelijk met de kracht van de borstelrol kan het dynamische saldo, borstelkwaliteit, die de kwaliteit (van het druk) planten haar (dichtheid, helling, verbrijzeling, hars die, enz. genezen), door zorgvuldige observatie, de essentie vinden.

 

4, Verwerkend de draad van de verbrijzelingsborstel. Wanneer de borsteldraad wanneer plantend wol of wassend de het beperken borstel wordt beschadigd, hebben zijn sterkte en duurzaamheid een grote invloed, of de contactoppervlakte van de wortel van de borsteldraad is zeer scherp of ruw, zal de tolerantie van de borsteldraad ook, het gebruiksleven verminderen dalen.

 

5, Borstelzijde het in orde maken zijn te lang. Wanneer de lengte van de borsteldraad te lang is, niet voegt de scherpe oppervlakte van de borsteldraad in de verrichting, maar de partij van de borsteldraad in de verrichting, wat nog belangrijker is, de heel wat voor- en tegenspoed van elke draadschommeling (standpunt), in de 800-2500 omwentelingssnelheid/de minuut, de spanning en de moeheidscoëfficiënt toe van de vermenigvuldigde stichting van de borsteldraad, resulterend in schurende borsteldraad gebroken draad, de misvorming van de borstelrol.

 

6, Industriële de technologieverschillen van de borstelverwerking. Soms kan de borstel met zijn vertrouwd proces om andere te vervangen, ook kwaliteit veroorzaken is slecht, zoals metaal het stempelen borstel, wegens dicht, is de hardheid van de borsteloppervlakte groter, wanneer het gebruiken van druk is klein, en wij hebben een kleine hoeveelheid de activiteitenruimte van de staalborstelwortel, kunnen het effect van de wortel, in de pneumatische mechanische verwerking verminderen, zal gebruiken van zijn borstel beduidend langer dan het bijeenkomen verwerking zijn.

Contactgegevens
Anhui Province Qianshan Yida Brush Products Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Thomas Wang

Tel.: 18355656526

Fax: 86-556-8450468

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Boor Schoonmakende Borstel

Flexibele Boor Schoonmakende Borstel, de Elektrische Beschikbare Steekproef van de Badkamersgaszuiveraar

Zachte/Extra Harde Boor het Schoonmaken Borstelreeksen, Elektrische Schoonmakende Boender

De Boorborstel van het pleister Draadloze pp Varkenshaar, de Gaszuiveraarplastiek van de Machtsboor/de Borstel van de Staalbasis

Keuken/Ton de Gaszuiveraar van de Machtsboor 3 Stukken plaatste Kegel 2“/3,5“ Spanwijdte Met lange levensuur

Auto die Borstels detailleert

Van het de Autowiel van het Cutomizedembleem Materiaal van het de Schoonmakende Borstel het Houten/Plastic Handvat

Draagbare Auto die Borstels Geplaatst Vlotte Oppervlakte voor de Openingsversiering van de Wiellucht detailleren

Zorg die de Borstel van de Randautowasserette, Makkelijk te gebruiken de Bandborstel detailleren van de Fietsauto

Rode/Zwarte Microfiber-Autowasseretteborstel Auto het Detailleren Borstel Vastgestelde Spanwijdte Met lange levensuur

De Staalborstel van de draaiknoop

De stabiele Geknoopte Borstel van de Draadkop, Roestvrij staalStaalborstel voor Molen

Aangepast Embleem het Wielborstel messing-Met een laag bedekte Draad Van gehard staal van de 8 Duimdraad

Slijtvaste de Staalborstel van de de Draaiknoop van de machtsboor Is van toepassing om het Schoonmaken te roesten

De enige van de het Wielborstel van de Sectie Extra Wasmachine Geknoopte Draad Oppervlakte van de de Legeringsspons

Vraag een offerte aan
Privacy Policy China Goed Kwaliteit Industriële Schoonmakende Borstels Leverancier. © 2019 - 2021 industrialcleaningbrushes.com. All Rights Reserved.